10 фудбалери кои беа богати пред да станат фудбалски ѕвезди

Додека фудбалскиот свет е на пауза поради пандемијата на корона вирусот Covid-19, вестите поврзани со фудбалерите сепак се интересни и актуелни.

Тимот на Football Daily направи топ 10 листа со фудбалери кои и пред да се прослават со фудбалот живееле повеќе од удобен живот, односно биле богати и без милионските хонорари од светските клубови.