The Verge го анализира новиот Samsung Galaxy Watch Active 2

Samsung продолжува да го продлабочува својот бренд на паметни рачни часовници и е сериозна конкуренција на Apple Watch и Wear OS на Google.

Технолошкиот гигант го претстави Galaxy Watch Active 2, а The Verge веднаш му направи анализа.

Active 2 ќе биде достапен во две величини - 40 и 44 милиметри – во Bluetooth и LTE верзија.

Продажбата ќе почне на 27 септември со почетна цена од 279 долари.