Филм & ТВ

Топ 10 најпиратирани филмови на неделата

5. август 2019 - 15:54 | А.С.

BitTorrent ја објави новата листа на најприратирани филмови и на врвот се искачи второпласираниот наслов од минатата недела – „Avengers: Endgame“.

На второ место е „The Red Sea Diving Resort“, а топ три го заокружува „Godzilla: King of the Monsters“

Неделава има само еден нов наслов на листата.

Листата составена според податоците на TorrentFreak е од информативен и едукативен карактер, а за изминатата недела изгледа вака:

1 Avengers: Endgame      

2 The Red Sea Diving Resort      

3 Godzilla: King of the Monsters        

   

4 Hellboy    

5 Alita: Battle Angel          

6 Shazam!  

7 Pokémon Detective Pikachu  

8 Tolkien    

9 Men in Black: International

10 Long Shot