Филм & ТВ

Топ 10 најпиратирани филмови на неделата

2. декември 2019 - 10:49 | М.С.

Torrent Freak ја објави новата листа на најсимнувани филмови на BitTorrent за изминатата недела. На врвот се наоѓа „Once Upon a Time … in Hollywood“, а по него следуваат „Rambo: Last Blood“ и „Gemini Man “.

Неделава на листата има три нови филмови.

Најсимнуван филм е „Gemini Man“.

Погледнете ја листата на најпиратираните филмови:

1. „Once upon a Time … in Hollywood“

2. „Rambo: Last Blood“

3. „Gemini Man“

4. „The Irishman“

5. „Angel Has Fallen“

6. „It: Chapter Two“

7. „Joker“

8. „Hustlers“

9. „Ready or Not“

10. „Abominable“