Справување со неочекувани ситуации, фејл компилација

Во најновата фејл компилација на Fail Army ќе погледнете како некои луѓе се справуваат со одредени ситуации и реагираат на неочекуваниот исход од смешни настани, како на пример возење детски велосипед или паркирање на автомобил во голем и мал простор и слично.