Чек дис аут

Сите секси и страшни маски на познатите за Ноќта на вештерките

1. ноември 2019 - 19:49 | М.С.

За Ноќта на вештерките, многу познати личности одлучија да ја покажат својата страшна, но и секси страна на карактерот.

Некои се маскираа во страшни чудовишта, други во секси костуми, а најромантичните во омилените ликови од филмовите.

Погледнете како изгледаа дел од маските:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Chilombo (@jheneaiko) on

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Last night was so sick.. thanks to @hydesunset @sbecollection @umamiburger

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

You can have your space, cowboy.

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

resident goths. @marilynmanson

A post shared by halsey (@iamhalsey) on

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I’m here to assist your shhhttaaaankin ass

A post shared by Iamcardib (@iamcardib) on