Сите апдејти на Instagram во ноември 2019, објаснети

Instagram направи неколку апдејти во ноември годинава, што ги опфати Instagram Feed, Instagram Stories и Instagram Creator Studio.

Два од поголемите новитети, како Instagram Stories Reels и криењето на лајкови, уште не се достапни за сите корисници, но сепак се големи промени.

Кои се сите најнови апдејти на оваа апликација и како да ги користите, погледнете во видеото на Howfinity.