Шубара за топол и шик зимски изглед

Шубарата е додаток што потекнува уште од дамнешните времиња на ладната Русија. Русинките и тогаш, но и денес, се одличен пример за тоа како да се дотерате во зима - да бидете стоплени а истовремено да изгледате шик и елегантно. А токму шубарите, впечатливите крзнени капи, даваат таква нота на целокупниот зимски аутфит.

Во галеријата погледнете неколку предлози за шубари и предлози за носење на истите.