Шестгодишно момче од Русија направи 4.445 склекови и освои стан за семејството

Ибрахим Лианов, шестгодишно момче од Русија за два часа направи 4.445 склекови и така освои стан за неговото семејство.

Момчето постави  нов рекорд, малиот Ибрахим тренира секојдневно со татко му во локалниот клуб Чингис во руската област Нов Редант. Не е првото дете кое освоило ваква награда. Минатата година петгодишно момче освои нов Mercedes откако направи 4.105 слекови.