Руска работа: Како се вози Lada со капаци за шахти наместо тркала?

Основачот на рускиот YouTube канал Garage54 доби идеја да стави капаци за шахта тешки по 25 килограми наместо тркала на неговата Lada Samara.

Претпоставувате дека возењето не одеше баш глатко.