Путин клекна пред балерина и ѝ бакна рака

При посетата на Крим, Путин одвои време да се сретне и со група млади балерини при академијата во градот Севастопол.

Рускиот претседател реши да покаже дел од своите раскошни манири па на една од балерините ѝ се обрати со „Mademoiselle“ пред да клекне и да ѝ бакне рака.