Позитива на денот: Трпеливо кученце и верен придружник

Ова е уште еден доказ дека кучињата се најдобрите пријатели на луѓето. На нив не им е важно како изгледаме, како се однесуваме, колку години имаме. Тие ја чувствуваат нашата болка, тага, радост. 

Погледнете го видеото да видите за што станува збор.