Несекојдневно интервју со легендата Џереми Кларксон

Drive Tribe поминаа едно попладне со легендата Џереми Кларксон кој даде интервју пропратено со некоја пијачка, во кое зборуваше на најразлични теми, вклучувајќи го и снимањето на новата сезона на The Grand Tour.