Неделата низ фотографии: (3.08 - 9.08)

Почнувајќи од протестите во Хонгконг, масовните убиства во Ел Пасо до пожарите во Сибир и Калифорнија, Sputnik објави галерија од најдобрите фотографии кои ја одбележаа изминатата недела.