Камп-приколка од соништата: Timberleaf Pika

Timberleaf Pika Teardrop Camper Trailer е најновиот модел на камп-приколка од познатиот бренд со седиште во Колорадо, САД.

Производителот вели дека ова е најудобниот и најлесен модел на камп-приколка моментално достапен на пазарот. Ѕирнете во компактната Pika и видете што нуди за 11.750 долари.