Како најлесно да се спакувате за патување?

Летните одмори се во ек, па без разлика дали одите на викенд „бегство“ или го планирате годишниот одмор, пакувањето е неизбежно.

Со овие совети и трикови ќе заштедите на простор и време, а секако и нерви при пакување, а ќе научите и неколку трикови како да ги заштитите вашите лични предмети при патување.

Бон војаж!