Како најлесно да ги преболите бившите?

Раскинувањето на врска, без разлика дали било пријатно или не, е процес низ кој сите поминуваме различно. Ако вие не сте сакале да заврши врската, сигурно чувствувате болка, жалење и ви недостига партнерот, но ако сте раскинале, најверојатно имало причина за тоа.

За да се поштедите од поголема болка и постапки за кои подоцна може да зажалите, бидете разумни и послушајте што вика науката за преболувањето на бившите.