Како изгледаше натпреварот во дрифтање на Goodwood Festival Of Speed?

Секоја година, Фестивалот на брзината што се одржува на стазата Goodwood нуди одлична забава за љубителите на автомобили, брзина и бучава.

Годинашното издание не беше исклучок, а особено внимание привлече традиционалниот натпревар во дрифтање.

Дождот не ги спречи возачите како Џејмс Дин, Вон Гитин Џуниор, Мед Мајк, Бегзи и други да ги „изгорат“ гумите на нивните „ѕверки“.