Дете храбро ја брани мајка си додека крадци им го крадат автомобилот

Во Аргентина безбедносните камери снимија кражба на автомобил среде бел ден, во која биле присутни и сопствениците, мајка и дете.

Од снимката се гледа како детето храбро дава отпор на тројцата крадци и се обидува да ја брани мајка си, додека мајката се обидува да го заштити синот и да спаси дел од работите што се во автомобилот.