Брада со стил

Во најстарите времиња, брадите служеле за заштита, топлење на лицето, па дури и за заплашување на противникот. А денеска брадата е популарен елемент во имиџот на мажите, што жените го сметаат за особено привлечен. 

Во видеото, заедно со нашите модели Андреј Клинчаров и Слободан Ристовски, ќе ви покажеме зошто е добро да пораснете брада :)