100 години убавина во Шведска

Како изгледале модните трендови за женската убавина во Шведска, во последните 100 години?

WatchCut подготви ново видео од серијалот „100 години убавина“, а овој пат акцентот е поставен на моделот Каролина и нејзиното презентирање на модните трендови.